Cotatie rapida
asigurari SANATATE
Asigurare de sanatate
01.Tip de asigurare
02.Varsta
03.Numele
04.Prenumele
05.Email
06.Telefon
Despre asigurarea de sanatate

Ce este o asigurare de sanatate?

O asigurarea privata de sanatate este o alternativa la serviciile oferite de Sistemul Public de Asigurari de sanatate.

Aceasta asigurare ofera posibilitatea accederii la serviciile medicale oferite in spitale si clinici private unde pacientii sunt tratati cu respect si profesionalism si unde calitatea actului medical este una ridicata.

Aceste clinici private ofera romanilor ceea ce le-a lipsit intotdeauna in cazul unor evenimente nefericite: siguranta ca vor fi tratati in cel mai bun mod posibil. Aici nu exista cozi, mici "atentii" acordate cadrului medical si toate dotarile sunt la standarde Europene. Toti ne dorim acest lucru, dar din pacate aceste servicii costa, sunt scumpe. Aici intervin asigurarile de sanatate in sistem privat. In schimbul unei prime anuale compania de asigurare va plati toate cheltuielile medicale ale Dvs. si ale familiei. Astfel vor fi acoperite sumele imense care ar trebui platite in cazul unei interventii chirurgicale sau a unor tratamente de lunga durata. 

De regula contractele de asigurare se incheie pe o perioada de 12 luni.

 Care sunt serviciile de care beneficiezi daca alegi o asigurare privata de sanatate

1. Ambulatoriu: Consultatii la medicul generalist, Consultatii la medicul specialist, Analize de laborator, Diagnosticare, Ambulanta, Stomatologie

 2. Spitalizare: Interventii chirurgicale, Spitalizare, Nastere

 3. Call Center: Programari la medic, Urgente medicale, Informatii

 Asigurare privata de sanatate VERSUS abonament clinica privata de sanatate

Clinicile private ofera de regula doua posibilitati de plata:

-          abonament – acopera strict doar anumite servicii, in functie de planul tarifar ales

-          asigurare privata de sanatate – prin colaborare cu companiile de asigurari – se acopera toate serviciile medicale ca urmare a unui risc asigurat

Asigurarea de sanatate este mai avantajoasa in privinta acoperirii teritoriale, asiguratul avand acces la servicii medicale nu doar in orasul de resedinta ci si in alte zone ale tarii, chiar si la clinici din strainatate, daca este cazul.

Ca dezavantaj am putea considera faptul ca aceasta asigurare nu acopera tratamentele la afectiuni existente anterior incheierii contractului (asa numitele boli preexistente); in functie de planul de asigurare solicitat asiguratorul cere o consultatie medicala completa a persoanei asigurate in urma careia se vor stabili ca exceptii boli cronice existente.

 

Ai o sugestie cu privire la imbunatatirea site-ului ?

Nu ezita sa ne trimiti propunerile tale.

Nume*:
Email*:
Telefon*:
Sugestie*: